www.nuriaanyo.com Núria Añó (b. 1973) is a Catalan writer and novelist. You can find all her books and novels translated here © Núria Añó 2006-2020. All rights reserved.
La mirada del fill, Núria Añó

La mirada del fill, Núria Añó

"La seva lectura està plena d'interès i no ens deixa indiferents car és una invitació a la reflexió en un món on la banalitat exerceix el seu imperi." -pròleg Àngels Santa

Sinopsi: La Paula és una mestra de parvulari que no pot tenir fills i juntament amb el seu home adopten en Daniel, un nadó pèl-roig; al cap d'uns anys irromp la mare biològica en aquest escenari idíl·lic, trencant la calma que regnava fins aleshores.
A través de diferents etapes, des que el nen arriba a la llar fins que és adult, la mirada del fill ens endinsa en personatges com ara l'àvia, una dona amb caràcter que té una especial predilecció per aquest nét; malgrat amb la Paula ambdues són un exemple de relacions problemàtiques entre mares i filles. O la Sophie, la noia que apareix coincidint amb el seu despertar a l'adolescència.
Amb rerafons de dansa clàssica assistim a la història d'un amor que marcarà l'abans i el després, i on tots ells tindran més en comú del que sembla.

ISBN: 978-84-96847-77-4 - Any de publicació: 2012

Més informació a:
http://www.nuriaanyo.com/public2.html

Comments

No comments yet.

  •  

Random image

Photo info

Album Tree