Amunt
 
Tastet literari a la Biblioteca Josep Lladonosa d'Alguaire. 4 d'abril del 2011

Durant el passat mes de març, al grup de lectura de la biblioteca d'Alguaire (Lleida) van estar llegint una de les meves novel·les. Llavors la darrera setmana es van reunir per a comentar-la entre ells. Més tard, el 4 d'abril vaig tenir el plaer de visitar la Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol en qüestió, on vaig conèixer personalment a Norma Soldevila, responsable bibliotecària que fa alguns mesos va triar com a lectura l'obra Núvols baixos pel fet, segons comentà, que les protagonistes eren totes dones. I encara que en un primer moment la xerrada havia de coincidir amb els actes de la setmana del 8 de març, al final, per qüestions de temps, es va haver de posposar per l'abril.

Com a autora, trobar-me amb públic lector i intercanviar opinions és una de les coses que més m'agrada, amb aquells diàlegs que sorgeixen espontàniament gràcies als llibres, als personatges que hi surten, a les temàtiques, fins i tot el mode en què s'escriu un llibre pot ser motiu de conversa.

I reconec que a cada lloc les preguntes sobre un mateix llibre són diferents i tenen el seu encant. Personalment crec que tindrà a veure amb aquesta trobada anterior que he mencionat, on els lectors participen i comenten l'obra sense la presència de l'autor i, llavors, almenys en el cas d'Alguaire, puc assegurar que participaren activament en el torn de preguntes, alguns amb una llibreta a les mans, cosa que m'alegra molt, ja que de vegades descobreixo els propis personatges a través d'uns altres ulls, d'unes altres mirades, i per suposat que el que sorgeix en reunir-se i comentar una novel·la, cadascú des del seu propi tarannà, és sempre enriquidor.

El meu agraïment als assistents, que penso van ser molts. Als lectors del grup de lectura per fomentar cada mes el plaer de llegir i a la Norma per escollir Núvols baixos en el marc d'abril Cultural.

Fins una altra.
lectura d'un fragment
xerrada Núvols baixos
públic assistent a la xerrada
l'autora lleidatana a Alguaire
xerrada del llibre Núvols baixos de Núria Añó
lectors a la biblioteca d'Alguaire

Biografia
Publicacions
Premis
Entrevistes
Crítiques
Lectura
     LA MIRADA DEL FILL (novel·la)
     NÚVOLS BAIXOS (novel·la)
     L'ESCRIPTORA MORTA (novel·la)
     ELS NENS DE L'ELISA (novel·la)
     EL SALÓN DE LOS ARTISTAS EXILIADOS EN CALIFORNIA (biografia)
     2066. Comença l'etapa de correcció
     Presagi
     En l'ombra
     Franz Werfel i els armenis
Book trailer | Guies de lectura
Especials
     Congressos, col·loquis i beques internacionals
     Presentacions de llibres
     Signatura de llibres
     Trobades d'escriptors
     Xerrades i tallers de lectura
BLOG | SHOP ONLINE
Contacte | Sitemap
mobile version | desktop version
Facebook | X | Instagram | Youtube | TikTok
Web de l'escriptora Núria Añó
Pàgina creada el 29-01-2014. © Núria Añó. All rights reserved.
Free Web Counter
Website Hit Counter
Chinese
suomi
pl
it
fr
es
ca
de
en
português

Especials | Xerrades i tallers de lectura

nederlands