Amunt
 
Àrea d'adults de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta.

Les Jornades a les Terres de l'Ebre agrupen escriptors, poetes, il·lustradors, lectors, bibliotecaris, músics, estudiosos, editors i llibreters. En aquesta edició se celebraren actes com ara taules rodones que duien per títol "Sóc il·lustrador/a", "La paraula com a imatge" o "La biblioteca: espill dels autors locals". Així com un esmorzar amb autors i la consegüent signatura de llibres, xerrades i conferències com la de l'autora Francesca Aliern o el professor de Literatura Hispanomericana de la URV Manuel Fuentes Vázquez, que féu un homenatge a la figura de Julio Cortázar, i on hi hagué una lectura de textos molt interessants. Sense oblidar un altre homenatge al poeta Gerard Vergés, que ens ha deixat aquest any. També s'ha pensat en els més petits promovent tallers d'animació a la lectura. O la música en directe amenitzant molts dels actes. En aquesta novena edició el Mèrit de les Lletres Ebrenques s'atorgà a la llibretera d'Amposta Clara Salvador, de la llibreria feminista Gavina. No cal dir que per a mi va ser un premi molt merescut, ja que de petita el meu tiet em comprava cada Nadal l'agenda de la dona, que ella tenia sempre en un lloc ben visible a l'aparador, i encara que aquesta agenda va dur-me més d'un ensurt al col·legi de monges on anava, el cert és que aquella agenda esdevingué en meva adolescència la meva millor mestra, ja que mostrava un seguit d'autores amb uns textos que calia tenir en compte, i també despertava en mi la rebel·lia davant les injustícies. Bé, dit això, la llibreria Gavina d'Amposta cada any en aquestes jornades té una parada de llibres de tots aquells autors que hi participem.

En aquesta edició han acompanyat noms com Francesca Aliern, Joaquim Vilarnau, Emigdi Subirats, Ferran Benaigues, Jesús Fuster, Tomàs Camacho, Rafa Haro, Coia Valls, Xulio R. Trigo, Albert Guiu, Manel Ollé, Jesús Tibau, Riu en so, Yannick García, Xavier García, Sílvia Ampolla, Vicent Carrasco, Ignasi Blanch, Mon Lluch, Jordi Alfonso, Hernan En H, Miguel Bustos, Maria Josep Ginovart, Bienve Borràs, Núria Ibañez, Mª José Moya, Cinta Arasa, Jesús Serrano, Imma Ginovart, MªJosep Ginovart, Paula Pellón, Aleix Cort, Jaume Moya, Xavier Miró, grup CREA, Jaume Moya, Xavier Miró, David Comuñas, Mª Josep Clúa, Rosana Andreu, Pietat Ortiz, Irene Prades, Begonya Ferré, Paco Sanahuja, Joana Serret, Cristian Ferrer, Núria Ibáñez, Conxita Jiménez, David Comuñas, Cristóbal Navarro, Vilant Barquet, Josep A. Clement, Pilar Lanau, Sílvia Mayans, Manuel Fuentes Vázquez, Núria de Santiago, Ricardo Lampugnani, Tomàs Camacho, Àngela Cartil, Ricard Royo, Corina Tabirca, Daniel Palenque, Pep Casals, Marcel Bagés, Àlex Reviriego o Joaquín Carbonell, entre d'altres.

Un any més l'enhorabona a Joana Serret, directora de la Biblioteca d'Amposta, per coordinar tan bé una trobada on la cultura i la llengua hi tenen un paper molt important.


Biografia
Publicacions
Premis
Entrevistes
Crítiques
Lectura
     LA MIRADA DEL FILL (novel·la)
     NÚVOLS BAIXOS (novel·la)
     L'ESCRIPTORA MORTA (novel·la)
     ELS NENS DE L'ELISA (novel·la)
     EL SALÓN DE LOS ARTISTAS EXILIADOS EN CALIFORNIA (biografia)
     2066. Comença l'etapa de correcció
     Presagi
     En l'ombra
     Franz Werfel i els armenis
Book trailer | Guies de lectura
Especials
     Congressos, col·loquis i beques internacionals
     Presentacions de llibres
     Signatura de llibres
     Trobades d'escriptors
     Xerrades i tallers de lectura
BLOG | SHOP ONLINE
Contacte | Sitemap
mobile version | desktop version
Facebook | X | Instagram | Youtube | TikTok
Web de l'escriptora Núria Añó
Pàgina creada el 06-10-2014. © Núria Añó. All rights reserved.
Free Web Counter
Website Hit Counter
llibres autors catalans
il·lustradors Miguel Bustos, Maria Josep Ginovart, Ignasi Blanch, Mon Lluch, Jordi Alfonso, Hernan En H
escriptors Josep Igual, Núria Añó, Ignasi Revés
bibliotecaris Mª Josep Clúa, Rosana Andreu, Pietat Ortiz, Irene Prades, Begonya Ferré, Paco  Sanahuja i Joana Serret
Xavier Miró, CREA, Núria Añó, escriptora
Manuel Fuentes Vázquez, profesor de Literatura Hispanoamericana en la URV. Aproximación a la escritura de Julio Cortázar
Pintura sobre Rayuela, Julio Cortázar. Artista Pep Casals
Marcel Bagés, guitarra, Àlex Reviriego, contrabaix. Instruccions per a escoltar Cortázar
Chinese
suomi
pl
it
fr
es
ca
de
en
português

Especials | Trobades d'escriptors. IX Jornades de les Lletres Ebrenques 2014

nederlands