shape
blue
Página creada el 24-04-2013. Actualizada el 24-06-2013
 
ca
es
© 2013 Núria Añó. All rights reserved.
Els actes de Sant Jordi començaven el 22 d'abril amb la recepció institucional del sector literari al soterrani de l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Va ser una tarda bonica, de retrobament amb d'altres autors i autores, amb el rerafons magnífic de les restes arquitectòniques il·luminades i envoltats d'allò que segurament més estimem: els llibres. En aquest cas, de les darreres novetats que han pogut sortir aquest any. I dic això, no tant per aquells que aquest Sant Jordi trèiem llibre, sinó perquè cada llibre amb la crisi i les retallades té el camí una mica menys planer que abans. I penso que aquest fet ens feia a tots més conscients.

Aquest any m'acompanyava la meva quarta novel·la La mirada del fill, que va publicar-se a finals del 2012 i això sempre dóna una mica més de marge perquè ja havia fet presentacions i algunes xerrades.

El dia 23 d'abril vaig assistir a alguns actes de la Diada de Sant Jordi, d'entre els quals adjunto alguns enllaços de premsa, i al mateix temps voldria agrair la bona disposició de la Cadena Ser que també en va fer difusió.

Gràcies a tots aquells que seguiu interessant-vos per la meva obra i fins una altra!
Subir
Free Web Counter
Website Hit Counter
ambiente sant jordi
Sant Jordi 2013 en Lleida
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Salón literario en Sinan Mansion

Charla en el Instituto Cervantes de China

Mesa redonda con escritores chinos e internacionales

An interview with author Núria Añó

La escritora Núria Añó becada en Suecia
Other languages

Página de la escritora Núria Añó

books

Firma de libros. Sant Jordi 2013

Suomi
Chinese