shape
blue
Amunt
© 2011 Núria Añó. All rights reserved.
Pàgina creada el 25-03-2011. Actualitzada el 06-04-2011
 
ca
es
4 d'abril del 2011

Durant el passat mes de març, al grup de lectura de la biblioteca d'Alguaire (Lleida) van estar llegint una de les meves novel·les. Llavors la darrera setmana es van reunir per a comentar-la entre ells. Més tard, el 4 d'abril vaig tenir el plaer de visitar la Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol en qüestió, on vaig conèixer personalment a Norma Soldevila, responsable bibliotecària que fa alguns mesos va triar com a lectura l'obra Núvols baixos pel fet, segons comentà, que les protagonistes eren totes dones. I encara que en un primer moment la xerrada havia de coincidir amb els actes de la setmana del 8 de març, al final, per qüestions de temps, es va haver de posposar per l'abril.

Com a autora, trobar-me amb públic lector i intercanviar opinions és una de les coses que més m'agrada, amb aquells diàlegs que sorgeixen espontàniament gràcies als llibres, als personatges que hi surten, a les temàtiques, fins i tot el mode en què s'escriu un llibre pot ser motiu de conversa.

I reconec que a cada lloc les preguntes sobre un mateix llibre són diferents i tenen el seu encant. Personalment crec que tindrà a veure amb aquesta trobada anterior que he mencionat, on els lectors participen i comenten l'obra sense la presència de l'autor i, llavors, almenys en el cas d'Alguaire, puc assegurar que participaren activament en el torn de preguntes, alguns amb una llibreta a les mans, cosa que m'alegra molt, ja que de vegades descobreixo els propis personatges a través d'uns altres ulls, d'unes altres mirades, i per suposat que el que sorgeix en reunir-se i comentar una novel·la, cadascú des del seu propi tarannà, és sempre enriquidor.

El meu agraïment als assistents, que penso van ser molts. Als lectors del grup de lectura per fomentar cada mes el plaer de llegir i a la Norma per escollir Núvols baixos en el marc d'abril Cultural.
Free Web Counter
Website Hit Counter
lectura d'un fragment
xerrada Núvols baixos
públic assistent a la xerrada
l'autora lleidatana a Alguaire
xerrada del llibre Núvols baixos de Núria Añó
lectors a la biblioteca d'Alguaire
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Tastet literari a la Biblioteca Josep Lladonosa d'Alguaire

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks