shape
blue
Amunt
ę 2011 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
PÓgina creada el 25-03-2011. Actualitzada el 06-04-2011
 
ca
es
4 d'abril del 2011

Durant el passat mes de marš, al grup de lectura de la biblioteca d'Alguaire (Lleida) van estar llegint una de les meves novelĚles. Llavors la darrera setmana es van reunir per a comentar-la entre ells. MÚs tard, el 4 d'abril vaig tenir el plaer de visitar la Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol en qŘestiˇ, on vaig conŔixer personalment a Norma Soldevila, responsable bibliotecÓria que fa alguns mesos va triar com a lectura l'obra N˙vols baixos pel fet, segons comentÓ, que les protagonistes eren totes dones. I encara que en un primer moment la xerrada havia de coincidir amb els actes de la setmana del 8 de marš, al final, per qŘestions de temps, es va haver de posposar per l'abril.

Com a autora, trobar-me amb p˙blic lector i intercanviar opinions Ús una de les coses que mÚs m'agrada, amb aquells diÓlegs que sorgeixen espontÓniament grÓcies als llibres, als personatges que hi surten, a les temÓtiques, fins i tot el mode en quŔ s'escriu un llibre pot ser motiu de conversa.

I reconec que a cada lloc les preguntes sobre un mateix llibre sˇn diferents i tenen el seu encant. Personalment crec que tindrÓ a veure amb aquesta trobada anterior que he mencionat, on els lectors participen i comenten l'obra sense la presŔncia de l'autor i, llavors, almenys en el cas d'Alguaire, puc assegurar que participaren activament en el torn de preguntes, alguns amb una llibreta a les mans, cosa que m'alegra molt, ja que de vegades descobreixo els propis personatges a travÚs d'uns altres ulls, d'unes altres mirades, i per suposat que el que sorgeix en reunir-se i comentar una novelĚla, cadasc˙ des del seu propi tarannÓ, Ús sempre enriquidor.

El meu agra´ment als assistents, que penso van ser molts. Als lectors del grup de lectura per fomentar cada mes el plaer de llegir i a la Norma per escollir N˙vols baixos en el marc d'abril Cultural.
Free Web Counter
Website Hit Counter
lectura d'un fragment
xerrada N˙vols baixos
p˙blic assistent a la xerrada
l'autora lleidatana a Alguaire
xerrada del llibre N˙vols baixos de N˙ria A˝ˇ
lectors a la biblioteca d'Alguaire
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
LIVROS EM PORTUGU╩S O Olhar do Filho, A Escritora Morta, Nuvens baixas e O SalŃo dos Artistas Exilados na Califˇrnia

LIBRI IN ITALIANO La scrittrice morta, Nuvole basse e Lo sguardo del figlio

BOOKS IN ENGLISH The Dead Writer, Lowering Clouds and The Salon of Exiled Artists in California

AUDIOLIBRO La escritora muerta
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Tastet literari a la Biblioteca Josep Lladonosa d'Alguaire

portuguŕs
Chinese
Suomi
nederlands
books