shape
blue
PÓgina creada el 06-05-2019. Actualitzada el 06-05-2019
 
ca
es
Amunt
Els nens de l'Elisa ę 2006 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
Free Web Counter
Website Hit Counter
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

books
portuguŕs
Chinese
Suomi
Shop online
nederlands

Tercera finalista del XXIV Premi Ramon Llull

Sinopsi: L'Elisa Ús una mestra amb indiscutible talent i vocaciˇ per a l'ensenyanša, capaš de rebutjar pretendents als voltants de la seva trentena, tot i que sent una especial atracciˇ pels adolescents. Ella controla la seva vida. Fins que l'argument comenša a capgirar-se-li subtilment. L'Elisa ha trobat un jove de tretze anys amb una situaciˇ familiar alarmant, capaš de caminar cinc quil˛metres amb l'excusa de recuperar els seus guants.
En un indret on l'hivern s'engoleix la primavera i la societat es torna calculadora i egoista, la veu narradora d'un jove rememora un moment crucial que el marcarÓ de per vida. Alg˙ que sembla tenir dues ˙niques coses al cap: la primera, no acabar com els seus pares; i la segona, arribar a conŔixer l'Elisa.

"L'Elisa Ús un personatge completament desmarcat dels t˛pics. N˙ria A˝ˇ dibuixa una antiheroina evitant el maniqueisme, ensenyant-ne tan la faceta mÚs tendra com la mÚs s˛rdida. [...] Una novelĚla difÝcil, exigent amb el lector, que agradarÓ els amants de la narrativa psicol˛gica." -La Ma˝ana. Llegir ressenya

EN CATAL└ (ELS NENS DE L'ELISA): 2006 Ed. Omicron ISBN: 84-96496-26-0 / 9788496496262

COMPRAR / SHOP ONLINE


Lectura en catalÓ | Fragment de la novelĚla 'Els nens de l'Elisa', de N˙ria A˝ˇ

Els nens de l'Elisa

Amunt