shape
blue
Amunt
ę 2014 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
PÓgina creada el 22-08-2014. Actualitzada el 22-08-2014
 
ca
es
Lletres en viu Ús un programa que acosta els escriptors de literatura catalana a aquells lectors que es troben llegint la seva obra. Se'n beneficien nombrosos clubs de lectura, biblioteques i entitats culturals. NomÚs cal adrešar un correu electr˛nic a albertibanez@gencat.cat, explicant les caracterÝstiques de l'acte i l'escriptor que desitgin. HaurÓ de constar-hi el nom, l'adreša i les dades de contacte de l'entitat organitzadora aixÝ com de la persona responsable de l'activitat; a mÚs del lloc, l'adreša i el telŔfon de la sala on es vol fer l'acte.


  • Trobaran alguns dels meus textos en aquest enllaš [Lectura].Autors a les aules Ús un programa de la Instituciˇ de les Lletres Catalanes que acosta els escriptors a diferents centres docents. Va dirigit a tots aquells professors que estiguin interessats en solĚlicitar un determinat autor o autora. Com a escriptora, formo part d'aquest programa des del curs 2013. Poden emplenar la seva solĚlicitud fins al 15 d'octubre a la pÓgina de la ILC.
Free Web Counter
Website Hit Counter
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

Especials | Lletres en viu i Autors a les aules

LLIBRES EN CATAL└: L'ESCRITORA MORTA de N˙ria A˝ˇ en format eBook

LIBROS EN ESPAĐOL LA ESCRITORA MUERTA, LA MIRADA DEL HIJO y EL SALËN DE LOS ARTISTAS EXILIADOS EN CALIFORNIA

NOVELS IN ENGLISH THE DEAD WRITER, LOWERING CLOUDS and the BIOGRAPHY ON SALKA VIERTEL THE SALON OF EXILED ARTISTS IN CALIFORNIA
portuguŕs
Chinese
Suomi
nederlands
books