shape
blue
Amunt
ę 2013 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
PÓgina creada el 23-01-2013. Actualitzada el 19-03-2013
 
ca
es
Dimarts 12 de marš del 2013

Aquesta xerrada s'havia programat inicialment pel dijous 28 de febrer i donava el tret de sortida a les activitats programades pel desŔ aniversari de la remodelaciˇ de la Biblioteca MarquŔs d'Olivart de les Borges Blanques, tot i que dos dies abans vaig agafar una faringitis i l'acabÓrem posposant pel dimarts 12 de marš.

La biblioteca de les Borges estÓ ubicada al passeig del Terrall, en un indret molt tranquil i agradable, envoltat de molts arbres i aigua, on rÓpidament s'escolta la presŔncia mÚs llunyana d'Ónecs i cignes. Al fons de tot s'hi troba aquest edifici gris que copsa per la seva lÝnia i un cop dins, per la quantitat de llum natural que s'escola. Seguint cap a la primera planta segueix mostrant aquest entorn privilegiat.

La MercŔ Segarra, directora de la biblioteca, organitza diferents tallers de lectura, un dels quals era de gŔnere. I jo voldria agrair la seva amabilitat en fer portar tantes novelĚles meves perquŔ els lectors les anessin llegint durant les setmanes prŔvies, ja que amb aix˛ aconseguia que el dia que jo hi anava, algunes persones del p˙blic ja coneixien els llibres i, en definitiva, feren moltes preguntes sobre la meva obra, cosa que tambÚ agraeixo.

Per la meva banda, vaig parlar de cadascuna de les novelĚles i, en acabar, vaig llegir un fragment de la darrera novelĚla La mirada del fill.
Altres notÝcies

Xerrada de l'escriptora N˙ria A˝ˇ. Biblioteca MarquŔs d'Olivart, 12 de marš del 2013
Free Web Counter
Website Hit Counter
L'escriptora N˙ria A˝ˇ parla de la seva obra en una xerrada a les Borges
L'autora N˙ria A˝ˇ escoltant les diverses preguntes dels membres del club de lectura de les Borges Blanques
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

books

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Xerrada de l'escriptora N˙ria A˝ˇ a la Biblioteca de les Borges Blanques

NOVETATS EN CATAL└: L'ESCRITORA MORTA de N˙ria A˝ˇ en format eBook

NOVELAS EN ESPAĐOL LA ESCRITORA MUERTA, LA MIRADA DEL HIJO y su nueva BIOGRAF═A EL SALËN DE LOS ARTISTAS EXILIADOS EN CALIFORNIA

NOVELS IN ENGLISH THE DEAD WRITER, LOWERING CLOUDS and a BIOGRAPHY on Salka Viertel THE SALON OF EXILED ARTISTS IN CALIFORNIA
portuguŕs
Chinese
Suomi
nederlands