shape
blue
Amunt
© 2013 Núria Añó. All rights reserved.
Pàgina creada el 23-01-2013. Actualitzada el 19-03-2013
 
ca
es
Dimarts 12 de març del 2013

Aquesta xerrada s'havia programat inicialment pel dijous 28 de febrer i donava el tret de sortida a les activitats programades pel desè aniversari de la remodelació de la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques, tot i que dos dies abans vaig agafar una faringitis i l'acabàrem posposant pel dimarts 12 de març.

La biblioteca de les Borges està ubicada al passeig del Terrall, en un indret molt tranquil i agradable, envoltat de molts arbres i aigua, on ràpidament s'escolta la presència més llunyana d'ànecs i cignes. Al fons de tot s'hi troba aquest edifici gris que copsa per la seva línia i un cop dins, per la quantitat de llum natural que s'escola. Seguint cap a la primera planta segueix mostrant aquest entorn privilegiat.

La Mercè Segarra, directora de la biblioteca, organitza diferents tallers de lectura, un dels quals era de gènere. I jo voldria agrair la seva amabilitat en fer portar tantes novel·les meves perquè els lectors les anessin llegint durant les setmanes prèvies, ja que amb això aconseguia que el dia que jo hi anava, algunes persones del públic ja coneixien els llibres i, en definitiva, feren moltes preguntes sobre la meva obra, cosa que també agraeixo.

Per la meva banda, vaig parlar de cadascuna de les novel·les i, en acabar, vaig llegir un fragment de la darrera novel·la La mirada del fill.
Altres notícies

Xerrada de l'escriptora Núria Añó. Biblioteca Marquès d'Olivart, 12 de març del 2013
Free Web Counter
Website Hit Counter
L'escriptora Núria Añó parla de la seva obra en una xerrada a les Borges
L'autora Núria Añó escoltant les diverses preguntes dels membres del club de lectura de les Borges Blanques
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Xerrada de l'escriptora Núria Añó a la Biblioteca de les Borges Blanques

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks