shape
blue
Amunt
ę 2013 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
PÓgina creada el 25-10-2013. Actualitzada el 25-10-2013
 
ca
es
Dijous 24 d'octubre del 2013, a les 20 h

A Castellvell del Camp tenen un club del lector forša nombrˇs i participatiu. De la mÓ de la Palmira es reuneixen l'˙ltim dijous de cada mes a la biblioteca del poble per comentar entre tots el darrer llibre que s'han llegit. La biblioteca s'ubica a la segona planta de Cal Baranxˇ, un edifici de pedra molt interessant que data de finals del segle XIX. DesprÚs d'una intensa rehabilitaciˇ es convertia el 2010 en el que es coneix avui en dia com la Casa de Cultura de Castellvell del Camp. Un indret idoni per fer-hi xerrades i exposicions; alhora, s'ha convertit en el punt de trobada de diferents associacions.

A principis d'any em varen comentar molt amablement que aquest grup tenia previst llegir-se la novelĚla "La mirada del fill", aixÝ que el passat 24 d'octubre em vaig reunir amb ells per fer una xerrada. Alhora, ja que hi anava, que ells em comentessin tot el que volguessin.

NomÚs arribar vaig trobar-me amb la Palmira, com que encara era d'hora fÚrem un tomb pel poble i ja d'un primer moment m'hi vaig sentir ben acollida. MÚs tard, quan entrÓrem a la Casa de Cultura, s'ultimava tot per a la xerrada que en principi s'havia de fer a la biblioteca, per˛ a darrera hora bescanviÓrem aquest espai per la planta baixa, on hi feia menys calor, i amb pedra de punta a punta de la sala tenia una llum especial. Llavors, amb l'arribada dels primers lectors s'intu´a com un vespre molt acollidor.

Per la meva banda vaig parlar una mica sobre mi i la meva escriptura, d'algunes anŔcdotes de quan escrivia "La mirada del fill"; mÚs tard, vaig llegir-ne un fragment. SÝ que voldria destacar la bona sincronia amb el p˙blic lector, ja que feren moltes preguntes i comentaris i, com Ús normal, amb tots els temes que apareixen a la novelĚla, n'haurÝem tingut per estona... La veritat Ús que passÓrem gairebÚ dues hores compartint aquella complicitat especial que atorguen els llibres.

Realment va ser un vespre molt engrescador que espero puguem repetir un altre cop.
Free Web Counter
Website Hit Counter
escriptora N˙ria A˝ˇ taller de lectura
l'autora N˙ria A˝ˇ amb el club del lector a la Casa de Cultura Cal Barantxˇ
El club de lectors comenta la novelĚla La mirada del fill
Una lectora opina sobre el llibre La mirada del fill, de N˙ria A˝ˇ
L'escriptora N˙ria A˝ˇ en acabar la xerrada a Castellvell del Camp. Signatura de  llibres. Exemplar de La mirada del fill
L'escriptora catalana N˙ria A˝ˇ amb el club de lectors a Castellvell del Camp
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
LIVROS EM PORTUGU╩S O Olhar do Filho, A Escritora Morta, Nuvens baixas e O SalŃo dos Artistas Exilados na Califˇrnia

LIBRI IN ITALIANO La scrittrice morta, Nuvole basse e Lo sguardo del figlio

BOOKS IN ENGLISH The Dead Writer, Lowering Clouds and The Salon of Exiled Artists in California

AUDIOLIBRO La escritora muerta
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Xerrada amb el Club del lector a Castellvell del Camp

portuguŕs
Chinese
Suomi
nederlands
books