shape
blue
Amunt
© 2013 Núria Añó. All rights reserved.
Pàgina creada el 25-10-2013. Actualitzada el 25-10-2013
 
ca
es
Dijous 24 d'octubre del 2013, a les 20 h

A Castellvell del Camp tenen un club del lector força nombrós i participatiu. De la mà de la Palmira es reuneixen l'últim dijous de cada mes a la biblioteca del poble per comentar entre tots el darrer llibre que s'han llegit. La biblioteca s'ubica a la segona planta de Cal Baranxó, un edifici de pedra molt interessant que data de finals del segle XIX. Després d'una intensa rehabilitació es convertia el 2010 en el que es coneix avui en dia com la Casa de Cultura de Castellvell del Camp. Un indret idoni per fer-hi xerrades i exposicions; alhora, s'ha convertit en el punt de trobada de diferents associacions.

A principis d'any em varen comentar molt amablement que aquest grup tenia previst llegir-se la novel·la "La mirada del fill", així que el passat 24 d'octubre em vaig reunir amb ells per fer una xerrada. Alhora, ja que hi anava, que ells em comentessin tot el que volguessin.

Només arribar vaig trobar-me amb la Palmira, com que encara era d'hora férem un tomb pel poble i ja d'un primer moment m'hi vaig sentir ben acollida. Més tard, quan entràrem a la Casa de Cultura, s'ultimava tot per a la xerrada que en principi s'havia de fer a la biblioteca, però a darrera hora bescanviàrem aquest espai per la planta baixa, on hi feia menys calor, i amb pedra de punta a punta de la sala tenia una llum especial. Llavors, amb l'arribada dels primers lectors s'intuïa com un vespre molt acollidor.

Per la meva banda vaig parlar una mica sobre mi i la meva escriptura, d'algunes anècdotes de quan escrivia "La mirada del fill"; més tard, vaig llegir-ne un fragment. Sí que voldria destacar la bona sincronia amb el públic lector, ja que feren moltes preguntes i comentaris i, com és normal, amb tots els temes que apareixen a la novel·la, n'hauríem tingut per estona... La veritat és que passàrem gairebé dues hores compartint aquella complicitat especial que atorguen els llibres.

Realment va ser un vespre molt engrescador que espero puguem repetir un altre cop.
Free Web Counter
Website Hit Counter
escriptora Núria Añó taller de lectura
l'autora Núria Añó amb el club del lector a la Casa de Cultura Cal Barantxó
El club de lectors comenta la novel·la La mirada del fill
Una lectora opina sobre el llibre La mirada del fill, de Núria Añó
L'escriptora Núria Añó en acabar la xerrada a Castellvell del Camp. Signatura de  llibres. Exemplar de La mirada del fill
L'escriptora catalana Núria Añó amb el club de lectors a Castellvell del Camp
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Xerrada amb el Club del lector a Castellvell del Camp

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks