blue
shape
Pàgina creada el 12-09-2016. Actualitzada el 12-09-2016
 
ca
es
Amunt
© 2016 Núria Añó. All rights reserved.
L'escriptora, traductora i crítica literària Núria Añó (Lleida, 1973) ha estat guardonada amb una beca que atorga l'Associació d'Escriptors de Xangai, presidida per l'escriptora Wang Anyi, que consisteix en residir durant dos mesos, setembre i octubre, en la cosmopolita capital econòmica de Xina.

Añó té publicades quatre novel·les i diversos assajos en premsa especialitzada sobre la figura de la dona i el reflex de la nostra societat amb una compromesa crítica social. Actualment està treballant en una biografia de la jueva Salka Viertel, que, fugint del nazisme, va instal·lar-se als EUA on va convertir-se en referent de la intel·lectualitat europea exiliada, a més d'escriure els guions de les cinc darreres pel·lícules de Greta Garbo.

Añó ha estat triada junt amb nou escriptors més, i es concedeix a autors reconeguts. "No em pensava que em triarien, per a mi és una oportunitat per endinsar-me en l'ampli ventall cultural de la ciutat", ha explicat. Durant l'estança a Xangai, Añó continuarà amb la biografia i farà col·loquis, taules rodones i xerrades sobre creació literària amb professors i alumnes universitaris de diversos països d'arreu del món.
La Mañana · Dissabte, 20 d'agost del 2016 | Veure retall de premsa
Free Web Counter
Website Hit Counter
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Entrevistes | La lleidatana Núria Añó rep una beca de l'Associació d'Escriptors de Xangai | Rosa Peroy (Lleida)

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks