blue
shape
PÓgina creada el 12-09-2016. Actualitzada el 12-09-2016
 
ca
es
Amunt
ę 2016 N˙ria A˝ˇ. All rights reserved.
L'escriptora, traductora i crÝtica literÓria N˙ria A˝ˇ (Lleida, 1973) ha estat guardonada amb una beca que atorga l'Associaciˇ d'Escriptors de Xangai, presidida per l'escriptora Wang Anyi, que consisteix en residir durant dos mesos, setembre i octubre, en la cosmopolita capital econ˛mica de Xina.

A˝ˇ tÚ publicades quatre novelĚles i diversos assajos en premsa especialitzada sobre la figura de la dona i el reflex de la nostra societat amb una compromesa crÝtica social. Actualment estÓ treballant en una biografia de la jueva Salka Viertel, que, fugint del nazisme, va instalĚlar-se als EUA on va convertir-se en referent de la intelĚlectualitat europea exiliada, a mÚs d'escriure els guions de les cinc darreres pelĚlÝcules de Greta Garbo.

A˝ˇ ha estat triada junt amb nou escriptors mÚs, i es concedeix a autors reconeguts. "No em pensava que em triarien, per a mi Ús una oportunitat per endinsar-me en l'ampli ventall cultural de la ciutat", ha explicat. Durant l'estanša a Xangai, A˝ˇ continuarÓ amb la biografia i farÓ colĚloquis, taules rodones i xerrades sobre creaciˇ literÓria amb professors i alumnes universitaris de diversos pa´sos d'arreu del mˇn.
La Ma˝ana Ě Dissabte, 20 d'agost del 2016 | Veure retall de premsa
Free Web Counter
Website Hit Counter
Deutsch
Polski
Italiano
Franšais
English
Other languages

Web de l'escriptora N˙ria A˝ˇ

Entrevistes | La lleidatana N˙ria A˝ˇ rep una beca de l'Associaciˇ d'Escriptors de Xangai | Rosa Peroy (Lleida)

books
portuguŕs
Chinese
Suomi
Shop online
nederlands