shape
blue
Amunt
© 2013 Núria Añó. All rights reserved.
Pàgina creada el 13-01-2013. Actualitzada el 21-02-2013
 
ca
es
12 de febrer del 2013 a les 19:30h

El passat dimarts 12 de febrer feia la presentació de la novel·la La mirada del fill a l'edifici de l'IMAC, ubicat a l'avinguda Blondel. Una zona ben cèntrica de Lleida que, a més, alberga cultura i museus en tota la seva extensió. La sala on se celebrava aquest acte es troba a la primera planta de la Regidoria de Cultura, a la sala Alfred Perenya, que és un lloc acollidor i modern, amb la seva taula tan gran i blanca que atorga tot el protagonisme a les persones que hi seuen i a la paraula en si mateixa.

A la presentació va presidir la taula la Montse Parra, regidora de cultura, encara que fa uns quants anys la tenia de professora de francès. També m'acompanyava l'Àngels Santa, en qualitat de prologuista d'aquest llibre i amiga. I com no, en Ramon Guitó, editor d'Abadia Editors.

Era la primera vegada que tenia tres persones parlant sobre la meva obra, el meu editor fent esment al manuscrit que rebia un dia, el qual, segons afegia, quan l'agafà no pogué parar de llegir fins que se l'acabà.

Llavors arribava el torn de l'Àngels, que féu un anàlisi força exhaustiu del meu llibre, com un text amb molta simbologia. El mar, la muntanya i la neu entesos com coses que fan referència a més coses. També els noms dels personatges, com si jo com a autora no deixés mai res a l'atzar, el que em va fer pensar si quan escrivia cercava volgudament aquesta simbologia, o bé alguna ha sortit a l'atzar...

Bé, i quan arribava el meu torn, feia esment a la dificultat d'aquesta obra que ha ocupat més temps del que pensava en un inici. També, com veig l'escriptura, afegint-hi algunes anècdotes de quan escrivia aquest llibre, com per exemple un personatge molt important que al primer esbós que vaig fer de l'obra, encara no sortia. En acabar vaig llegir un fragment de La mirada del fill.

Sí que voldria agrair sincerament a tota la gent que hi va assistir, i a d'altres que no pogueren, tot i la bona acollida que n'estan fent.
Altres notícies

Delshams, Ll.: La lleidatana Núria Añó presenta 'La mirada del fill'. Diari Segre, 13 de febrer del 2013
Alcántara, T..: La escritora Núria Añó presenta su novela más reciente, 'La mirada del fill'. La Mañana, 13 de febrer del 2013
Free Web Counter
Website Hit Counter
presentació del llibre 'La mirada del fill'
L'autora Núria Añó llegint un fragment de la novel·la 'La mirada del fill'
Sala Alfred Perenya de Lleida. L'escriptora lleidatana Núria Añó signant un exemplar de la novel·la 'La mirada del fill'
Àngels Santa, Montserrat Parra, Núria Añó, Ramon Guitó a la sala Alfred Perenya de Lleida
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Especials | Presentació de la novel·la 'La mirada del fill' a la Sala Alfred Perenya de Lleida.

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks