shape
blue
Amunt
© 2009 Núria Añó. All rights reserved.
Pàgina creada el 30-11-2009. Actualitzada el 09-01-2010
 
ca
es
29 de novembre del 2009

Des de fa dos anys i, a través del Patronat de Sant Miquel, es fa a Tartareu un taller de lectura on els lectors que s'apunten, elegeixen un llibre. Després, al cap d'un mes es reuneixen per comentar-lo i debatre tot allò que creguin convenient. El que comença com una iniciativa engrescadora té un rerafons més interactiu del que pot semblar en un primer moment. Doncs aquest taller de lectura no només aplega un seguit de gent amb ganes de llegir i parlar de llibres, sinó que a més, de la mà d'en Luis Solórzano, es viuen els llibres amb il·lusió pel que he pogut sentir i, a través d'exercicis pràctics, els lectors avaluen coses tan curioses com analitzar el títol del llibre i preguntar-se si l'autor va trigar el més adient. Creguin-me que Núvols baixos s'hauria pogut bescanviar segons la gent d'aquest taller per Actuï, només actuï. O aquesta seria la idea, fer pensar i que els lectors opinin i diguin la seva, tant com vulguin, que per això són els llibres.

D'altra banda, aquest taller de lectura s'ha unit al programa de xerrades Al vostre gust, que organitza la Institució de les Lletres Catalanes i que alhora estreny vincles entre autors i lectors. A través d'aquest programa em van cridar per fer una xerrada i potser hauria d'afegir que si la idea d'acostar l'autor que hi ha darrera l'obra pot ser enriquidora pels lectors, també ho ha estat per a mi. Per més que aquesta ha estat la meva primera xerrada, m'enduc dels lectors de Tartareu i rodalies la grata sensació que han comprès correctament el perquè d'aquesta novel·la. Més enllà d'això, també la dificultat d'escriure amb plena llibertat, les traves que suposa això i la valentia de seguir escrivint perquè, a banda de tot, m'agrada fer-ho.

El meu agraïment a en Luis per la seva amabilitat i per haver-ho fet possible, als lectors del taller de lectura per escollir el meu llibre i al públic en general que va assistir-hi.
Free Web Counter
Website Hit Counter
Xerrada del llibre Núvols baixos
club de lectura de Tartareu
Deutsch
Polski
Italiano
Français
English
Other languages

Web de l'escriptora Núria Añó

Especials | Xerrades i tallers de lectura. Xerrada pel taller de lectura a Tartareu.

português
Chinese
Suomi
nederlands
llibres novel·les en català
Núria Añó audiobooks